noiembrie 13, 2008

Scrisoare


Iubite, simt că totul trece. Simt că viaţa aleargă şi ne târăşte după ea. Suntem legaţi de mâini şi de picioare, aşa că nu putem face nimic ca să îi schimbăm traseul. Ne târăşte pe unde vrea ea... Câteodată, ne târăşte prin pietre, prin noroi... Câteodată, ne duce la mare... Alteori, spune ceva. Şi Doamne, ce limbă ciudată vorbeşte! Ar trebui să fii atent, iubite, la ce are să îţi spună. Poate că nu vei înţelege din prima, dar ea cu siguranţă va mai repeta.
Îţi place viaţa, dar uneori te gândeşti că e prea aspră, ţi-ai dori să te lepezi de ea. Dar să ştii că nu îţi doreşti bine. Viaţa ta, aşa cum este ea, să ştii că îşi doreşte foarte mult să nu te facă să suferi, ar vrea să te plimbe doar pe unde îţi place ţie.
Câteodată, apucă pe un drum pietros, dar nu cu rea intenţie. Pur şi simplu se rătăceşte. Să ştii că ai putea să o mai ajuti uneori să te ducă acolo unde vrei tu. Dacă nu găseşte traseul potrivit, ajut-o.
Fii mai fericit, iubitul meu! Ceea ce simţi tu în sufletul tău zi de zi este hrana vieţii tale. Hrăneşte-o cu bunătate, cu iubire, cu zâmbete. Încearcă să îi vorbeşti, iubite, dacă simţi că nu vă mai înţelegeţi. Sunt sigură că te va asculta.
Preţuieşte-ţi viaţa, pentru că e una singură. Altă dată, nu vei mai avea ocazia să faci ceea ce îţi doreşti să faci. Preţuieşte-ţi viaţa!

Şi acum, ca o paranteză, scumpul meu... Ai vrea să fiu eu viaţa ta? Promit că o să caut cele mai frumoase căi pentru noi.

Te iubesc.

9 comentarii:

Anonim spunea...

copilul fericit este indragostit..:X:X:X

Ioana spunea...

Foarte frumoasa scrisoare!
Ai un blog foarte dragutz,sa stii! :)

Happilici spunea...

@deea: dap, copilul fericit este indragostit:X

Happilici spunea...

@dreamergirl: mersi. te mai astept pe blogul meu. pup

Anonim spunea...

Fata mea e indragostita ? :> :*

Happilici spunea...

@camo: e indragostita, da, dar nu se spune de cine:-$
:X

Anonim spunea...

dc? .. e vreun` secret ? ;;) :D

Happilici spunea...

nu e secret, dar sunt rusionasa:P

Ioana spunea...

sa fii sigura ca o sa mai "cobor" si la "statia" asta :)

P.S.ti-am pasat o leapsa la mine pe blog,daca te intereseaza :)
pup.